Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány Zsámbék


Go to content

2008/2009-es tanév ösztöndíjasai

Pályázati eredmények

ÁRPÁDHÁZI SZENT ERZSÉBET ÖSZTÖNDÍJ NYERTESEI
2008/2009-es tanévben


4./2008 sz. alapítványi határozat

Tárgy: alapítványi kérelmek elbírálása 2008/2009-es tanévre

Az Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány Zsámbék által 2008-ban kiírt ösztöndíjára beérkező pályázati kérelmeket, az Alapítvány Kuratóriuma a pályázati keret (700 E Ft) terhére, az alábbiak szerint bírálja el:

Pályázó

Pályázati téma

Támogatás

 

1. Tatár Szidónia          Utazási költség                                   54.000,- Ft

 

2. Berkó Regina            Művészeti eszköz                                20.000,- Ft

 

3. Bartha Luca             Utazási költség 4.700,- Ft/hó                47.000,- Ft

 

4. Uhrinyi Ödön Márk     Étkezési hozzájárulás 10.000,- Ft/hó      100.000,- Ft

                                   Utazási hozzájárulás 8.000,- Ft/hó           80.000,- Ft

5. Széll Petra               Étkezési hozzájárulás 12.000,- Ft/hó      120.000,- Ft

 

6. Bartha Laura            Művészeti képzés 4.000,- Ft/hó              40.000,- Ft

 

7. Szabó Gyöngyvér      Étkezési hozzájárulás 12.000,-Ft/hó        120.000,- Ft

 

8. Molnár Szandra        Utazási költség 6.000,- Ft/hó                  60.000,- Ft

 

Összes támogatás: 641 E Ft

A Kuratórium egyhangúlag elfogadja jelen határozatot, valamint felkéri az Elnököt és a Titkárt, hogy a támogatottakkal kössön szerződést, és hajtsa végre a pályázatok pénzügyi lebonyolítását.


Zsámbék, 2008.11.03.


Támogatottak bemutatása:

Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány ZsámbékTatár Szidónia

Bemutatkozás: "Móricz Zsigmond Gimnázium, Bp, 9. a osztályába járok. Kilencedik éve hegedülök, versenyeken vettem részt és sok koncerten, rendezvényen szerepeltem. Nagyon szeretek énekelni is, és ebben a minőségben is sokszor volt fellépésem. A zene mellett szeretem a nyelveket és a pszichológiát. Talán pszichológus leszek, hogy segíthessek az embereken."Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány ZsámbékBerkó Regina

Bemutatkozás: "Jelenleg a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium 9. évfolyamára járok. Az érettségi után az állatorvosi vagy mérnöki pályát szeretném választani. Nagyon szeretek rajzolni, énekelni és zenélni is. Tavaly évvégi tanulmányi átlagom: 4, 7 volt."

Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány ZsámbékBartha Luca

Bemutatkozás: "Jelenleg a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium 11. évfolyamára járok. Szeretnék nyelvvizsgázni, majd érettségi után egyetemen továbbtanulni, esetleg zenei pályán. Fuvolázni Budapestre járok, ezért kérek utazási hozzájárulást. 2007/2008 évben a tanulmányi átlagom: 5 "


Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány ZsámbékUhrinyi Ödön Márk

Bemutatkozás: "Felsőoktatási tanulmányaimat 2008 szeptemberében kezdtem el Debrecenben az Általános Orvostudományi Karon. Az első 4 féléves alapképzés után szakosodhatom kutatóorvossá vagy képalkotó diagnosztává. Nagyon szeretem a természettudományokat. Különösen a biológiai kutatások, a gyógyítás, a technikai eszközök fejlődése a gyógyítás a diagnosztika területén."
Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány ZsámbékSzéll Petra

Bemutatkozás: "Jelenleg szociálpedagógiai szakos hallgató vagyok a Debrceni Egyetem Hajdúböszörményi Pedagógiai Főiskolán.. Később ifjúságsegítő szeretnék lenni. Célom minél jobb eredménnyel végezni és a főiskola elvégzése után jó szociális szakemberré válni."


Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány ZsámbékBartha Laura

Bemutatkozás: "Legjobban a táncművészet és a kreatív mozgáskultúra érdekel. Ritmikus gimnasztikára már 5 éve járok, és látom és tapasztalom, hogy milyen sokat ad a gyermekeknek a mozgáskultúrájuk fejlesztése szakértő segítségével. Célom, hogy később én is szakoktató lehessek valamelyik mozgásterápiás szakágazatban."

Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány ZsámbékSzabó Gyöngyvér

Bemutatkozás: " Eötvös Loránd Tudomyányegyetem BTK anglisztikai szakán első éves hallgató vagyok. Az egyetemen az angolon kívül kínai nyelvet is tanulok, emellett még franciául is szeretnék beszélni. Mindig érdekeltek a különféle népek és kultúrák, szeretnék minél több nyelvet és országot megismerni."

Molnár Szandra

Bemutatkozás: "Jelenleg a Budai Szakközépiskola reklámügynök és menedzser szakán első éves tanulója vagyok. Kedvenc tantárgyaim a matematika és az angol, több versenyen is résztvettem. Barátaim, társaim barátságosnak tartanak. Célom a szakközépiskola sikeres elvégézése, majd esetleg továbbtanulni."


Árpádházi Szent Erzsébet Alapítvány Zsámbék


ÁRPÁDHÁZI SZENT ERZSÉBET ÖSZTÖNDÍJ NYERTESEI 2008/2009-es tanévbenNyitóoldal | Alapítványról | in Deutsch | Pályázati kiírások | Pályázati eredmények | Eseményeink | Oldaltérkép


Back to content | Back to main menu